TOP 10 családbarát wellness hotel Magyarországon: Maximális kikapcsolódás gyerekkel

A vendégek, vagyis a Ti véleményeteket vettük leginkább figyelembe és ez alapján állítottuk össze a 2018-as családbarát wellness hotel rangsort. Nézzük hát, hová érdemes utazni, ha fontos a kényelem, a családbarát megoldások és olyan helyet keresünk, ahol testet és lelket egyaránt felfrissítő wellness-szolgáltatásokat is igénybe akarunk venni.

 

10. Hotel Kapitány Sümeg ****+superior

A Hotel Kapitány többszörösen díjnyertes családbarát wellness szálloda Sümegen, mely a több mint hét évszázada épült Sümegi Vár tövében fekszik. A környezet szuper kikapcsolódási lehetőségeket biztosít, nem utolsó sorban pedig időutazásra is invitál: az ide érkezők betekintést nyerhetnek a középkor hangulatába. A szálloda természetesen számos extrát mondhat magáénak, melyek a családos vagy éppen gyermek nélkül érkező vendégek kényelmét, kikapcsolódását egyaránt szolgálják: van itt úszó- és wellnessmedence, gyermek medencék, pezsgőfürdő, merülő medence, külső medencék, infra szauna, finn szauna, szoft szauna és gőzkabin, de még fitness terem is akad. Mindezeken felül a gyermekek számára izgalmas programok is elérhetők.

Árak, még több infó, online foglalás

További szálláshelyek és látnivalók Sümegen

 

9. Hotel Karos Spa Zalakaros ****+superior

A környék legnagyobb szállodájaként hirdeti magát a Hotel Karos Spa: persze listánk esetében nem ez a lényeg, hanem a családbarát lehetőségek minél szélesebb köre. A maximális kikapcsolódást hatalmas vízi birodalom biztosítja: 5 belső és 2 szezonális külső medence között mindenki megtalálja azt a helyet, ahol a leginkább ellazulhat vagy éppen a kicsikkel hancúrozhat. Ehhez társul még a szaunapark 5 különböző szaunája, gőzkamrája és jégbarlangja. Családosok számára további plusz kényelmet kínál a gyermekjátszó, babákra és kisebb gyermekekre is kiterjedő gyermekfelügyelet, de akad itt bábszínház, gyerekbüfé, és még játszószoba is.

Árak, még több infó, online foglalás

További szálláshelyek és látnivalók Zalakaroson

 

8. Hotel Európa Fit Hévíz ****+superior

Az Év szállodája díjat 2014-ben elnyerő Hotel Európa Fit Hévíz európai szinten mérve is legnagyobb meleg vizű gyógytavától mindössze egy rövid sétányira helyezkedik el. Háromgenerációs hotelről beszélünk, hiszen itt a család legkisebb tagjaitól kezdve a szülőkön át egészen a nagyszülőkig mindenki megtalálja a számítását. A hotel alapszolgáltatásait szinte felsorolni is lehetetlen, a wellness-részleg lehetőségei kis túlzással végtelenek. A gyermekükkel érkező vendégeket tematikus programokkal várják télen-nyáron.

Árak, még több infó, online foglalás

További szálláshelyek és látnivalók Hévízen

 

7. MenDan Magic Spa & Wellness Zalakaros ****+superior

És akkor jöjjön egy újabb családbarát wellness hotel Zalakarosról: A MenDan Magic Spa & Wellness közvetlenül a városi fürdő szomszédságában helyezkedik el, klasszikus szállodaszobák mellett apartmanok is igénybe vehetők. Szépülhetünk itt Kleopátra tejes-mézes kényeztető kezeléssel, vagy akár relaxációs hajmosással, vagy élvezhetjük a fantasztikus Vízi világ, illetve Wellness központ és Szaunapark szolgáltatásait. A hotel ígérete szerint anya-apa náluk végre nyugodtan pihenhet, a gyerkőcök pedig nem a TV előtt ülnek, hanem kiválóan és kreatívan szórakoznak. Ez utóbbihoz számos izgalmas program és foglalkozás biztosítja az alapot nem csak a kisebbeknek, de akár a tiniknek is.

Árak, még több infó, online foglalás

További szálláshelyek és látnivalók Zalakaroson

 

6. Danubius Health Spa Resort Bük Bükfürdő****

Listánk hatodik helyezettje egyike volt az első olyan hoteleknek, mely felfedezte és saját wellness szolgáltatásaival kényeztette a Bükfürdőre látogató vendégeket. Több mint három évtizede fogadják a pihenni érkező családokat, a romantikus kikapcsolódásra vágyó párokat vagy éppen a gyógyulni vágyó nyugdíjasokat. Család- és gyerekbarát szállodaként a Danubius Health Spa Resort Bük biztosítja, hogy a gyermekek megtalálják játszópajtásaikat, vagy éppen kedvenc ételüket az étkezdében, ezen kívül az ottlétet számos program színesíti.

Árak, még több infó, online foglalás

További szálláshelyek és látnivalók Bükfürdőn

 

5. Velencei Resort & Spa****+superior

Ahogy egy kisgyermekes barátom nemrégiben fogalmazott, a Velencei Resort & Spa az égvilágon mindent megtesz azért, hogy a családi kikapcsolódás valóban az legyen. A gyermekek számára elképesztő mennyiségű felfedeznivaló akad itt a dzsungel játszóháztól kezdve Ele-fanni szépségszobáján át egészen a ringató foglalkozásokig. Természetesen a szobák és wellness részleg is felkészült a családosok fogadására, így a pihenés valóban laza és önfeledt. Külön gyermek büfé várja a gyerekeket vacsoránál, a 3 600 m2-es élményfürdőben pedig bébi pancsoló, valamint külön gyermekmedence is megtalálható.

Árak, még több infó, online foglalás

További szálláshelyek és látnivalók Velencén

 

4. Saliris Resort Spa & Conference Hotel Egerszalók**** +superior

A hotel névadása nem véletlen (a saliris sószivárványt jelent), hiszen Egerszalókon, a sódombnál helyezkedik el. A Salaris Hotel kifogástalan családbarát alapszolgáltatásait – többek közt animációs programok, játszószobák – éppen a fürdő és strandszolgáltatások teszik teljessé és felejthetetlenné. A nosztalgia strand keretében vadregényes körülmények között élvezhetők az egerszalóki gyógyvíz üdítő hatásai is. A generációtól független önfeledt szórakozást és kikapcsolódást pedig különleges programok biztosítják.

Árak, még több infó, online foglalás

További szálláshelyek és látnivalók Egerszalókon

 

3. Oxigén Hotel Family & Spa Noszvaj ****+superior1

Élmények tömegével és élménygaranciával(!) várja vendégeit a csodálatos környezetben elhelyezkedő Oxigén Hotel Noszvajon. A baba és gyerekbarát – s ennek köszönhetően szülőbarát – szálloda nevét arról kapta, hogy Noszvaj az ország egyik legtisztább levegőjű települése. Baba- és családbarát szállodában közösen élvezhető wellness programokkal várják a vendégeket, de persze arra is gondoltak, hogy felnőtt vendégek külön is erőre kapjanak: kivételes spirituális alapú módszerrel újrahangolják, energetizálják a testet és a lelket a ZEN SPA-ban.

További szálláshelyek és látnivalók Noszvajon

 

2. Varázslatos Bambara Hotel Felsőtárkány****+Superior

Ha van olyan hotel, amit egyszer látni kell, akkor az a tényleg(!) varázslatos Bambara Hotel Felsőtárkányon. A szálloda nem véletlenül nyert már többféle díjat: a különleges, afrikai tematika mentén felépített Bambara klasszikus, de stílusos szobái mellett akár bungallowkat is bérelhetünk, melyek különleges élményt nyújtanak a teljes nyugalomra vágyóknak. Persze a hotel a gyerekek számára is igazi paradicsom: a varázslatos családi élmény-birodalomban úgy szórakoztatják őket, hogy közben a szülők is maximálisan élvezhetik a pihenés minden percét.

Árak, még több infó, online foglalás

További szálláshelyek és látnivalók Felsőtárkányon

 

1. Kolping Hotel Spa & Family Resort Alsópáhok****

Listánk élén végzett a Hotel Kolping: persze nem véletlenül. Ez a szálloda az egyik legkomolyabb múlttal rendelkező család- és gyerekbarát vendéglátóhely, mely a nyújtott szolgáltatások körén és profizmusán egyaránt meglátszik. A gyerekeket az ország legnagyobb szállodai játszóháza, Bobóország tengernyi játékkal, kreatív programokkal és sok új baráttal várja. A kétemeletes beltéri játszóház akadályait leküzdve, kanyargós csigacsúszdán át hangos örömkiáltással érkeznek a kicsik a labdatengerbe, hogy egy rövid pihenő után egy újabb úton induljanak a játékvár felfedezésére.

Jó idő esetén a hatalmas park is rengeteg kalandot tartogat: játszóterek, pedálos gokartok, erdei kötélpálya, falmászás és trambulin… Itt garantáltan egyetlen örökmozgó sem fog unatkozni! A Kolpingban egyébként szakképzett óvónők napi 8 órában ingyenesen felügyelik a 3 év felettieket, de az 1-3 évesek szüleinek is biztosított minden délelőtt néhány szabad óra.

Árak, még több infó, online foglalás

További szálláshelyek és látnivalók Alsópáhok