Hasznos online kalkulátorok utazáshoz

Az utazás előtt, közben, vagy éppen utána jól jön néhány egyszerűen használható online kalkulátor, melyek segítségével költségeinket, a borravaló mértékét, vagy akár a megfelelő fotó elkészítéséhez szükséges naplemente, napfelkelte időpontját határozhatjuk meg.

 

1. Autós utazás költségének kiszámítása, avagy a km- és benzinköltség kalkulátor

Ha autóval indulsz útnak, akkor az alábbi kalkulátor segítségével könnyedén kiszámolhatod, hogy mennyibe is kerül a kiválasztott helyre autóval elutazni és vissza. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy megadod a megtett út hosszát, a benzinfogyasztást, valamint a benzin árát.

 

 

2. Mennyi jatott adjak?

Ha hirtelenjében nem tudod, mennyi borravalót is akarsz pontosan adni, akkor az alábbi kalkulátorba a számla végösszegét és az elégedettségi fokot bepötyögve máris megkapod a „borravalósított” összeget, méghozzá kerekítve.

 

 

3. Mikor lesz a naplemente?

Utazások, nyaralások gyakori kelléke a naplementés romantikázás. Hogy ez pl. a Balaton egy-egy konkrét településén pontosan hol és mikor következik be, azt az alábbi kalkulátor segítségével könnyedén kiszámolhatod. Így nem fogsz lemaradni egyetlen fantasztikus naplementéről sem, mint ahogy a napfelkelte látványára áhítozók is tudni fogják, hogy mikorra húzzák fel a hotelben, apartmanban, vagy éppen panzióban a vekkert.

A naplemente kalkulátort ide kattintva éred el.

 

 

Ne feledd, igazán remek apartmanokat, hoteleketeket, panziókat ide kattintva kereshetsz.